måndag & tidsag

hejsan alla bloggare,
igår vare måndag. Jag och andrea var på SSK match, vi kommer typ dit har tråkigt ingen hade typ kommit än, men så träffar vi alla vanliga.
  första perioden står det 1-0 till färgestad. och i andra perioden så gör vi ett mål i tredje hade typ alla i klacken damp de slutade iaf 3-1 till ssk. efter matchen så ska jag och andre få skjuss hem, så vi går och säger hejdå till alla och allt är bra. Sen ser vi asså jag och andrea Felizia och Jennifer komma gråtandes och vi går fram och frågar vad som hade hänt. jag svär jag hade värsta damp. då äre någon som har slagit Felizia. och jag blev så jävla arg kommer inte ihåg vad jag sa riktigt, men poliserna & vakterna hade verkligen något emot mig och mina kompisar igår, asså dom va på oss hela tiden. men de va iaf min dag igår de.
________________________________________________________________________________________________

tisdag
tjabare, idag var jag med camilla till doktorn och kollade hennes axel. efter vi hade varit där så fräffade vi Cissi och nån till så vi gick till donken och käkade. sen kom typ alla dit, och jag såg den dära äckliga ungen Jenny och jag fick damp idag när jag såg henne, jag började ringa massa samtal och började skrika på massa folk, men jag skriver mer sen, mamma ska ha datan, pussshejs <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0