tisdag, onsdag och torsdag.

hejsan hoppsan alla vänner,
jag har inte kunnat skriva på länge för att mitt internet inte har funkat.
men iaf i tisdags var jag med madde och vendela, vi gjorde väl inte så himla mkt gick runt på staan och letade presenter till våra pojkvänner. de va ett jävla stort problem för man vet ju fan inte vad man ska köpa. men iaf, vi hade kollat runt lite så kom david och chris och va med oss lite, och jag gick för mig själv och sjöng "im forever, blowing bubblers." ochsåvidare och så sjöng jag massa ssk låtar, så typ tråffade vi jonte, ante och matte dom va på Tårget och åkte skridskor. haha men vi typ gick efter ett litet tag för det blev tråkigt. då tog jag och vendela bussen hem, sen ringde jag min pappa och frågade om jag fick pengar av honom. 300 kr fick jag och handla typ en tröja för.

________________________________________________________________________________________________
nu äre så att det är onsdag,

har inte gjort så himla mkt, har varit i skolan vi har haft "pysseldag" eller vad man nu ska säga, det va rätt kuligt, hähä, jag och vendela drog typ vid 12 tiden för vi skulle till skärholmen och handla kläder till skolfesten. vi tog bussen ner på stan, och sen fick vi stå och vänta på bussen till fittja i 45minuter, sen när vi hade kommit till fittja skulle vi ta tåget typ 4 stationer haha vi frågade runt lite vart man skulle gå av och så, haha vi hittade inte vägen. sen va vi framme, när vi kom dit så gick vi in i alla affärer och kollade om det fanns något, men vi hittade ingenting, vi hade gått runt i timmar, våda vi hade aas ont i bena och gick och gnällde, hah sen blev det bara en lite längre tröja från H&M. vi fick med oss jätte mkt smink, ingenarning vart dom kommer ifrån, helt plötsligt när vi kom hem så hade vi jätte mkt smink, hahah en sak till när vi va i skärholmen, vi skulle äta på donken där borta. så vare en tjej som frågade
- robin vart ska vi sitta? frågade hon
- DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!! sa han typ jätte sakta asså de lätt as fult, hahahah jag och vendela skrattade as mkt, men sen när vi kom hem så fixade vi oss för att gå på skolfesten. vi hade inte tänkt att stanna där så länge så vi fixade oss inte så himla mkt, men när vi kom dit va alla typ ganska tråkiga, sen började jag och dansa, och då blev de att vi stannade där till 22:30 iaf, de va faktist ganska roligt där, jag och vendela sjöng sing star hah vi är bäst, jag fick 9000 poäng, haha ;) aa sen gjorde vi inte så mkt mer, jag gick runt och tog kort på alla och hade as roligt för mig själv, haha.
______________________________________________________________________________________________
torsdag.
idag äre torsdag och jag har varit med vendela, vi slutade klockan 12 idag så jag och vendela gick hem till mig, satt på datan och typ gjorde inte så mkt, tog massa konstiga bilder. sen kollade jag igenom alla mina bilder hah då har camilla typ spelat in en låt när hon sjunger, haha jag och vendela ville göra likadant så vi tog mikofoner ( stavning ) och sjöng till my heart will go on. vi gjorde en båt på mitt golv med tecke som vatten, och så spelade vi in när vi sjöng, haha ganska roligt, sen så typ fixade vi oss lite, och gick ner på stan, de va typ inga där först, men sen kom alla. jag och vendela kom på en ramsa så varje gång jag och vendela träffar felizia och jennifer så ska vi göra den, haha fett kul, de är bara dansen som fattas ;). aa sen gjorde vi inte så mkt mer jag, vendela och daffy åkte hem till vendela. hon skulle hämta saker för hon ska sova hos mig, sen gick vi till mig, gjorde inte så mkt, spelade GH och jag ägde dom, haha, sen typ satte vi på filmen green street hooligans för daffy och vendela hade inte sätt den, så vi kollade på den, jag sa typ allting innan dom i filmen sa de, haha, nu ligger jag och vendela i min säng, vi ska gå och äta mackor typ nu, hihi klockan är 00:01 nu daffy drog för kanske en halv timme sen. men nu ska vi gå och äta.

Bilder på mig och vendela haha
Förlåt att de tog tid innan jag skrev.
Pussshejs <3
jag älskar dig


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0